Retete "vin fiert"


Salata de caracatita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Caracatita se spala si se taie inele. Se pune apoi la fiert, intr-un vas cu apa si sare, impreuna cu ceapa,

detalii rețetă—

Sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca cepele marunt, apoi se presara piperul si se adauga otetul si vinul si se pun la fiert, pana scade sosul.

detalii rețetă—

Pilaf de prepelite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele curatate se fierb in zeama de carne amestecata cu vinul, cu jambonul si slanina maruntite. Dupa ce au

detalii rețetă—

Muschi de mistret afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Apa sau vinul se pune la fiert cu apa, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Se adauga prunele dupa ce

detalii rețetă—

Carpaccio de caracatita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune la fiert o oala cu apa, vinul, otetul, frunzele de dafin si boabele de piper. Cand incepe sa fiarba se

detalii rețetă—

Sarlota cu ciocolata si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga

detalii rețetă—

Pateu din carne de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si

detalii rețetă—

Crochete de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se fierbe, apoi se curata de piele si oase si se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana devine ca o pasta.

detalii rețetă—

Budinca rece

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pun stafidele la macerat cu rom. Se freaca intr-un vas galbenusurile pana devin spumoase. Se toarna peste

detalii rețetă—

Jeleu de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o oala se face un sirop din vin si zahar, care se lasa la fiert pana se leaga. Se inmoaie gelatina in 2

detalii rețetă—

Tort de castane cu glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date

detalii rețetă—