Specialitati

Reteta Risotto cu dovleac

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 19-10-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Risotto cu legume"
 

ingrediente

2 portii

   orez Arborio (spalat si uscat) – 150 g
   dovleac placintar – 3040 g
   alune caju crude – 60 g
   apa – 700 ml
   condimente mix pentru pui – 2 linguri
   legume deshidratate
   bio – 1 lingurita
   unt cu ierburi – 40 g
   parmezan ras – 40 g
   sare de mare
   piper – dupa gust

mod de preparare

• dati dovleacul pe razatoare si puneti-l intr-un castron
• trageti la tigaie alunele caju si dupa ce s-au rumenit, tocati-le la cutit
• adaugati-le apoi peste dovleac, impreuna cu orezul, mixul de condimente pentru pui, legumele deshidratate, sarea si piperul
• amestecati foarte bine si puneti toata compozitia in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• adaugati untul cu ierburi deasupra si turnati apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore
• din 20 in 20 de minute amestecati usor cu o spatula de silicon
• inainte de servire adaugati parmezan ras, cam 40 g si incorporati
• se serveste imediat!

Pofta buna!
Incearca si Sarmale in foi de varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu dovleac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Specialitati

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.