Specialitati

Reteta Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 7h 
admin postat de
Postat pe: 19-10-2016
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

3 portii

   muschiulet de porc 600 g
   bresaola – 4 felii
   baby spanac
   chorizo de dimensiunea muschiuletului de porc – 1 buc
   sare si piper dupa gust
   unt – 25 g
   rozmarin – 1 fir
   ulei – 2 linguri
   usturoi – 1 catel
   vin roze demisec – 2 linguri
   apa – 100 ml

mod de preparare

• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfacem muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca 1 cm pana la margine, ca sa-l putem umple si rula totodata
• bateti muschiuletul de porc cu un ciocan de carne sau faceti-i mici crestaturi cu cutitul pentru a-l intinde mai bine
• asezonati-l atat la interior, cat si la exterior
• asezati feliile de bresaola (petrecute) pe muschiuletul de porc, pana aproape de margine
• peste acestea adaugati un strat de spanac baby, chorizo-ul si iarasi un strat de spanac baby
• rulati-l strans, cu grija, si apoi legati-l cu sfoara din 3 in 3 cm
• taiati-l in 3 bucati
• inveliti fiecare bucata de rulada strans, in hartie de copt, si apoi in folie de aluminiu
• pregatiti slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red pe modul de gatire High si introduceti in acesta uleiul, apa, vinul, usturoiul si rozmarinul
• peste acestea adaugati cele 3 bucati de rulada
• puneti capacul si lasati cca 7 ore
• scoateti ruladele si lasati carnea la odihnit timp de 15 minute
• intre timp lasati slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red sa functioneze pentru a se reduce sosul
• opriti slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red dupa cele 15 minute cat a stat carnea la odihnit si serviti impreuna cu aceasta.

Pofta buna!

Observatii:
• slow cooker Crock-Pot atinge aceeasi temperatura de 100 de grade, atat pe Low cat si pe High – singura diferenta este intervalul de timp.
• textura dorita a acestui preparat se poate obtine in cca 7 ore.
• este necesar ca un lichid (sosul) sa fie prezent in Crock-Pot pentru a se produce vaporii necesari gatirii corecte a ruladei.
Incearca si Pizza de post, cu blat pufos
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Specialitati

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.