Mancaruri cu ciuperci

VIDEOReteta Tocanita de ciuperci

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 19-10-2016
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

4 portii

   galbiori – 250 g
   ciuperci Champignon – 300 g
   usturoi – 3 catei
   salote (hasme) – 2 buc
   ulei masline – 2 linguri
   castraveti murati – 3 buc
   cimbru proaspat – 3 crengute
   smantana de gatit – 400 ml
   parmezan ras – 40 g
   amidon – 1 lingurita
   sare
   piper alb

mod de preparare

• taiati ciupercile bucati mai mari, iar usturoiul, hasmele si castravetii murati tocati-i marunt
• adaugati-le pe toate in slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté si puneti ulei de masline si cimbru
• potriviti de sare si piper alb si adaugati smantana
• setati slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté pe modul de gatire High si timpul de 2 ore
• cu 10 minute inainte de incheierea programului, luati un polonic de sos si dizolvati in el o lingurita de amidon – puneti-o inapoi in slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté si radeti pe razatoarea fina cca 40 g de parmezan.

Pofta buna!
Incearca si Paste cu ciuperci si dovlecei
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.