Pestele se curata si se tapeteaza cu sare. Se curata ceapa si se taie cubulete cit mai mici, dupa care se caleste in ulei cu...
Peste umplut cu ceapa si icreBrinza de vaca data prin sita, oul fiert rascopt si dat prin sita, ceapa taiata marunt, boiaua de ardei si sarea, se freaca...
Icre de brinzaIcrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se...
Salata de icre negrePeste feliile unse cu unt, se aranjeaza un strat de icre bob linga bob, lasind la marginea feliei o distanta de ½ cm....
Sandvisuri cu icre de ManciuriaSe fierbe gris cu apa sau cu lapte. Este de preferat cu lapte caci este mai hranitor si mai gustos. Se amesteca cu pasta de...
Sandvisuri imitatie de icreSe scot simburii de la masline. Se umple o seringa cu icre, apoi se umple fiecare maslina.
Masline umplute cu icreSe strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la sfirsit ceapa...
Salata de icre cu ceapa si usturoiIcrele se spala, se scurg de apa si se curata de pielite. Se sareaza si se pun intr-o farfurie de tabla la foc, pe o cratita...
Salata de icre de crapSe pune la fiert fasolea inmuiata din ajun in apa rece cu sare. Cind s-a inmuiat, se scurge zeama (care se poate servi...
Icre din fasole alba