Cafe frappe (cu cicoare)

Frappe-ul este o bautura racoritoare de vara, dar in acelasi timp energizanta. Incearca aceasta reteta de frapppe cu cicoare, foarte aromat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml apa rece
  • 50 gr cicoare
  • 25 gr cafea naturala
  • 1 lingura rom
  • 5 portii de inghetata de vanilie
  • frisca

Mod de preparare

Intr-un vas se pun apa, cafeaua, cicoarea si se lasa la fiert pe foc mic pana se dispare spuma. Se lasa la racit, se strecoara si se adauga apoi inghetata de vanilie si o lingura de rom. Se amesteca bine si se toarna in pahare.


Cafe Frappe-ul se serveste cu frisca si se bea cu paiul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii