Cafea cu rom

Zaharul, Tia Maria si romul se incalzesc pe gaz, apoi se toarna peste cafeaua fierbinte. Se serveste decorat cu frisca.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita (de bar) zahar
  • 20 ml Tia Maria
  • 20 ml rom Jamaica
  • cafea neagra fierbinte
  • frisca

Mod de preparare

Zaharul, Tia Maria si romul se incalzesc pe gaz, apoi se toarna peste cafeaua fierbinte. Se serveste decorat cu frisca.
Alte bauturi

Coctail de bannae

Socata

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!