Cafea cu rom

Zaharul, Tia Maria si romul se incalzesc pe gaz, apoi se toarna peste cafeaua fierbinte. Se serveste decorat cu frisca.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita (de bar) zahar
  • 20 ml Tia Maria
  • 20 ml rom Jamaica
  • cafea neagra fierbinte
  • frisca

Mod de preparare

Zaharul, Tia Maria si romul se incalzesc pe gaz, apoi se toarna peste cafeaua fierbinte. Se serveste decorat cu frisca.
Alte bauturi

Coctail de bannae

Socata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...