Se freaca nescafeul cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cand amestecul arata ca o spuma, se adauga apa minerala si se ames
Se freaca nescafeul cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cand amestecul arata ca o spuma, se adauga apa minerala si se amesteca bine. Se pune deasupra frisca si se serveste imediat.
Vara se serveste ca bautura racoritoare, folosind apa tinuta la rece, cateva ore.
Alte retete usoare:
Sirop din muguri de brad
Sirop de soc
Sirop de mure
Cum vă spuneam, acesta este cel de-al doilea tort pe care l-am pregătit pentru aniversarea nepoatei mele. Un tort simplu...
Tort cu crema de lamaie si caramelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura