Avand in vedere ca intram rapid in sezonul rece m-am gandit sa preparam astazi ceva fierbinte si energizant.
Incepem pregatirea ganajului, care mai tarziu va deveni baza pentru ciocolata calda. Taiem ciocolata in bucati mici si o punem intr-un castron. Apoi punem intr-o craticioara smantana la incalzit pana se incinge, dar nu o lasam sa fiarba. Cand smantana este aproape de fierbere o turnam peste ciocolata. Amestecam pentru a se topi ciocolata, iar cand aceasta s-a topit adaugam untul si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Aceasta compozitie este pentru 5 portii de ciocolata calda si rezista la frigider pana la 5 zile. Pentru o ciocolata calda vom folosi 2 linguri de ganaj si 200 ml de lapte fierbinte. Punem in cana cele 2 linguri de ganaj, apoi turnam lapte firbinte peste si amestecam cu o lingurita. Mie imi place sa servesc aceasta bautura cu bezele.
Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o...
PinguiniOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj