Ciocolata cu lapte

Ciocolata rupta bucatele mici se pune pe foc mic, intr-un vas impreuna cu apa si zaharul. Se amesteca bine pana se topeste si fierbe. Se ia de pe foc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 mI lapte
  • 200 gr ciocolata
  • 2 linguri zahar
  • 1 paharel apa

Mod de preparare

Ciocolata rupta bucatele mici se pune pe foc mic, intr-un vas impreuna cu apa si zaharul. Se amesteca bine pana se topeste si fierbe. Se ia de pe foc si se toarna laptele fiert, dupa care se amesteca.


Se bea calda sau rece.

Alte retete:

Ciocolata de casa Lapte de pasare Cornulete cu rahat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide