Ciocolata cu lapte

Ciocolata rupta bucatele mici se pune pe foc mic, intr-un vas impreuna cu apa si zaharul. Se amesteca bine pana se topeste si fierbe. Se ia de pe foc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 mI lapte
  • 200 gr ciocolata
  • 2 linguri zahar
  • 1 paharel apa

Mod de preparare

Ciocolata rupta bucatele mici se pune pe foc mic, intr-un vas impreuna cu apa si zaharul. Se amesteca bine pana se topeste si fierbe. Se ia de pe foc si se toarna laptele fiert, dupa care se amesteca.


Se bea calda sau rece.

Alte retete:

Ciocolata de casa Lapte de pasare Cornulete cu rahat

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!