Se bate frisca cu zahar pudra dupa gust si se amesteca cu esenta de cafea. Amestecul obtinut se toarna in cupe si se pune la rece.
Se bate frisca cu zahar pudra dupa gust si se amesteca cu esenta de cafea. Amestecul obtinut se toarna in cupe si se pune la rece.
Se serveste rece.
Alte retete:
Sirop de zmeura Spuma de capsuni Mere la cuptor
Acest tort l-am facut pentru mama care zilele trecute si-a sarbatorit ziua. A iesit un tort nu foarte dulce (asa cum ii...
Desert tort cu crema de mascarpone si ciocolataIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa