Esenta de cafea cu frisca

Se bate frisca cu zahar pudra dupa gust si se amesteca cu esenta de cafea. Amestecul obtinut se toarna in cupe si se pune la rece.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr frisca
  • 200 gr esenta de cafea
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se bate frisca cu zahar pudra dupa gust si se amesteca cu esenta de cafea. Amestecul obtinut se toarna in cupe si se pune la rece.


Se serveste rece.

Alte retete:

Sirop de zmeura Spuma de capsuni Mere la cuptor

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!