Olandezul zburator

Se incalzesc 4 cani. Se bate frisca impreuna cu zaharul, se adauga cafeaua si lichiorul de oua si se imparte compozitia in cele 4 cani.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 100 gr frisca
  • 1 lingurita zahar
  • 500 ml cafea proaspata & tare
  • 80 ml lichior de oua
  • 1 lingurita de cacao
  • 1 lingurita pudra de cafea

Mod de preparare

Se incalzesc 4 cani. Se bate frisca impreuna cu zaharul, se adauga cafeaua si lichiorul de oua si se imparte compozitia in cele 4 cani.
Se pune un "mot" de frisca deasupra fiecarei cafele si se orneaza cu cacao si cafea pudra.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...