Olandezul zburator

Se incalzesc 4 cani. Se bate frisca impreuna cu zaharul, se adauga cafeaua si lichiorul de oua si se imparte compozitia in cele 4 cani.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 100 gr frisca
  • 1 lingurita zahar
  • 500 ml cafea proaspata & tare
  • 80 ml lichior de oua
  • 1 lingurita de cacao
  • 1 lingurita pudra de cafea

Mod de preparare

Se incalzesc 4 cani. Se bate frisca impreuna cu zaharul, se adauga cafeaua si lichiorul de oua si se imparte compozitia in cele 4 cani.
Se pune un "mot" de frisca deasupra fiecarei cafele si se orneaza cu cacao si cafea pudra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide