Temperaturile de afara anunta sosirea verii. Miros de iarba proaspat tunsa, raze de soare, atmosfera perfecta pentru a servi acest ice tea natural.
1. Toarna apa fiarta peste plicurile de ceai asezate in ceainic. Lasa sa infuzeze cu capacul pus 4 minute.
2. Intre timp pregateste o baie de gheata. Intr-un vas mai mare pune niste cuburi de gheata, iar deasupra aseaza o strecuratoare pentru legume in care mai pui cateva cuburi de gheata.
3. Dupa ce a infuzat ceaiul, toarna-l prin strecuratoare peste cuburile de gheata. In cel de-al doilea vas cu ceaiul racit vei adauga indulcitorul preferat, eu va recomand mierea de salcam.
Ice tea-ul natural se serveste in pahare cu cateva felii de lamaie. Ca si gustare va recomand cateva felii proaspat prajite cu unt si gem de salcam.
Saptamana aceasta mi-am ocupat-o numai cu prepararea gutuilor, ca tare multe am mai primit! Am facut in fiecare zi si...
Peltea de gutui si mereDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti