Se taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se goleste cu o lingurita, apasan
Se taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se goleste cu o lingurita, apasand cu putere ca sa se scurga doar sucul. Zeama de lamaie se amesteca cu zaharul, se adauga apa minerala si se parfumeaza cu putina coaja de lamaie.
La fel se pregateste si sucul de portocala.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Socata
Compot de gutui
Dulceata de struguri
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa