Citronada

Se taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se goleste cu o lingurita, apasan

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 5 linguri de zahar
  • 1 l de apa minerala
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Se taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se goleste cu o lingurita, apasand cu putere ca sa se scurga doar sucul. Zeama de lamaie se amesteca cu zaharul, se adauga apa minerala si se parfumeaza cu putina coaja de lamaie.

La fel se pregateste si sucul de portocala.
Se serveste imediat.

Alte retete:

Socata

Compot de gutui

Dulceata de struguri

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...