Citronada

Se spala lamaile, apoi se rad de coaja. Se pune coaja rasa intr-un castron, se amsteca impreuna cu zaharul si se freaca cu o lingura de lemn. Se adau

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 lamai
  • 400 gr zahar
  • 2 l apa
  • 1 gr sare de lamaie

Mod de preparare

Se spala lamaile, apoi se rad de coaja. Se pune coaja rasa intr-un castron, se amsteca impreuna cu zaharul si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga apoi sarea de lamaie si apa. Se amesteca bine citronada si se strecoara apoi printr-o sita deasa.


Se pastreaza la rece.

Alte retete:

Sirop de muguri de brad Aluat pentru clatite Papanasi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...