Cruson cu pepene galben

Se alege, de obicei, un pepene galben, foarte parfumat si bine copt. Se curata de coaja, de seminte si se taie cuburi nu prea mari, care se pun intr-u

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pepene galben mic
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1 pahar vin alb sec
  • 1/2 litru vin alb de desert
  • 1 pahar rom
  • 1 sticla vin spumos sau 1 sifon rece

Mod de preparare

Se alege, de obicei, un pepene galben, foarte parfumat si bine copt. Se curata de coaja, de seminte si se taie cuburi nu prea mari, care se pun intr-un castron incapator, se presara cu zahar, se acopera si se tine la rece 30 minute. Se adauga vinul sec, se lasa sa stea 20 minute apoi se completeaza cu vinul de desert, romul si vinul spumos sau sifon rece(daca este prea cald)
Se serveste foarte rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...