• spalati bine toate ingredientele si decojiti sfecla rosie si lamaia • echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri
• spalati bine toate ingredientele si decojiti sfecla rosie si lamaia
• chipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• turnati sucul in pahar
Sfecla rosie are multiple beneficii pentru sanatate, inclusiv detoxifierea ficatului, stimularea sistemului imunitar, reglarea tensiunii arteriale si productia de noi globule rosii. Mai mult, sfecla rosie ajuta si in tratarea anemiei si imbunatatirea rezistentei la efort.
Datorita continutului extrem de ridicat in betacaroten, calciu, vitamina C si antioxidanti, sucul de morcovi contribuie la eliminarea toxinelor acumulate la nivelul ficatului si curata vasele de sange de depunerile de colesterol.
Merele au un continut bogat de vitamin C si B6, potasiu si fibre care asigura un tranzit intestinal bun, previne bolile cardiovasculare si confera elasticitate si fermitate pielii.
Savurati cu placere!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa