Se da apa in clocot, dupa care se adauga sucul de la ½ de lamiie. Dupa ce se raceste putin se adauga o lingura de miere, anasonul, piperul, cuisoarel
Se da apa in clocot, dupa care se adauga sucul de la ½ de lamiie. Dupa ce se raceste putin se adauga o lingura de miere, anasonul, piperul, cuisoarele si coaje de lamiie. Se lasa la rece.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa