Lavanda eu as numi-o planta minune pentru ca e buna la atat de multe lucruri, printre care, da, si la bucatarie. Va prezint o limoanda altfel, cu lavanda adica.
1) Intr-o oala combina 600g de apa, impreuna cu zaharul si lavanda.
2) Adu la punctul de fierbere si lasa limoanda sa fiarba pentru 5 minute la foc mic.
3) Acopera si las-o asa timp de o ora.
4) Strecoara lavanda, adauga sucul de lamaie si restul de apa si amesteca bine.
5) Se tine la frigider
Limonada cu lavanda se serveste rece, cu cuburi de gheata.
......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj