Ananasul cu tot cu zeama de la compot se paseaza intr-un blender. Se adauga zeama de la cele 2 lamai, sucul de portocala, apa minerala si eventual cat
Ananasul cu tot cu zeama de la compot se paseaza intr-un blender. Se adauga zeama de la cele 2 lamai, sucul de portocala, apa minerala si eventual cateva cuburi de gheata.
Se serveste rece.
Alte retete culinare recomandate
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa