Nectar racoritor

1. Se stoarce portocala. 2. Curatam pepenele si piersicile de coaja si de samburi, apoi le taiem in cubulete. 3. Mixam in blender sucul de portocala s

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o jumatate de pepene rosu
  • 2 piersici coapte
  • o portocala

Mod de preparare

1. Se stoarce portocala.

2. Curatam pepenele si piersicile de coaja si de samburi, apoi le taiem in cubulete.

3. Mixam in blender sucul de portocala si fructele.

4. Turnam in cupe si ornam cu bucatele de pepene rosu.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sos Pesto cu nuci si arahide

Sosul Pesto este foarte raspandit si cunoscut. Provine din Italia, dar se gaseste si la noi in aproape toate magazinele....

Sos Pesto cu nuci si arahide
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii