Recenzie Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1855

Recenzie Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1855 preparand sucuri naturale in cateva minute.

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 mere
  • - 2 pere
  • - o tulpina de rubarba
  • - felii de portocala pentru decor

Mod de preparare

Am participat la campania "Castiga timp-Testeaza produsele Philips" si sunt castigatoarea Storcatorului de fructe Philips Viva Collection HR 1855, un produs nou si performant al companiei Philips.

Inca de cand am vazut storcatorul m-a impresionat designul acestuia, este foarte frumos, eu l-am primit pe cel alb cu rosu si culorile sunt foarte placute.

Primul suc pe care l-am facut a fost din mere, pere si rubarba. Am vrut sa folosesc rubarba pentru ca are foarte multe fibre si eram curioasa daca o sa reuseasca sa stoarca sucul fara sa se opreasca sau sa fie nevoie sa scot fructele si sa le reasez.

Tubul de alimentare este larg, merele mele fiind mari le-am taiat in 4 dar daca erau mai mici de 75 mm puteam sa le introduc intregi. Sincera sa fiu ma asteptam sa fie nevoie sa imping fructele in tub dar desi erau taiate bucati mari tubul in care asezasem fructele s-a golit imediat singur fara sa fie nevoie sa imping deloc! La storcatorul meu anterior nu reuseam sa obtin acest lucru.

Avand o putere de 700W am obtinut foarte mult suc iar pulpa care a ramas era foarte fina. O alta calitate de apreciat la acest produs este faptul ca se curata foarte usor, dureaza doar un minut dezasamblarea si spalarea componentelor. Componentele sunt rotunjite, ca urmare se curata foarte usor, nu mai ramane pulpa in colturi cum se intampla la alte storcatoare. Sita s-a curatat foarte usor cu buretele de bucatarie, nu s-a agatat deloc buretele in timp ce o curatam.
In concluzie sunt foarte multumita de acest produs si il recomand oricui are nevoie de un suc sanatos obtinut in cel mai scurt timp.


Se serveste proaspat, se poate pune si gheata pisata.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare a la grec

Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data...

Ciorba de perisoare a la grec
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca