Galbenusul de ou se freaca impreuna cu zaharul pana ce amestecul creste si se albeste. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, peste ou, iar a
Galbenusul de ou se freaca impreuna cu zaharul pana ce amestecul creste si se albeste. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, peste ou, iar apoi romul.
Sodoul se serveste fierbinte.
Alte retete:
Curcan umplut Ciocolata de casa Prajitura snikers
Salata de boeuf este un preparat pe care multi romani aleg sa-l manance de Craciun si de Paste.
Salata de boeuf de CraciunIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa