Suc Cvas

Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul. Lamaile se storc si se pune zeama in apa fierbinte. Se adauga apoi mierea, se amesteca dupa care se lasa la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 l apa
  • 250 gr zahar
  • 6 lamai
  • 3 linguri miere de albine
  • drojdie de bere
  • cateva boabe de orez sau o mana cu stafide

Mod de preparare

Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul. Lamaile se storc si se pune zeama in apa fierbinte. Se adauga apoi mierea, se amesteca dupa care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se adauga cojile de lamaie si se amesteca. Compozitia se lasa pana a doua zi, sa se limpezeasca, dupa care se pune in sticle. In fiecare sticla se pun cate trei boabe de orez sau stafide si se astupa cu un dop.


Dupa 4-5 zile se poate bea.

Alte retete:

Lapte de pasare

Placinta de dovleac

Turta dulce

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca