Suc de coacaze

Se curata fructele si se spala, apoi se zdrobesc cu mana. Se limpezeste sucul obtinut, la rece, tinut intr-un vas emailat, acoperit. Se masoara sucul,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg coacaze
  • 1
  • 5 kg zahar
  • 1 l apa
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se curata fructele si se spala, apoi se zdrobesc cu mana. Se limpezeste sucul obtinut, la rece, tinut intr-un vas emailat, acoperit. Se masoara sucul, se adauga peste el zahar, socotind jumatate de kg la litru de suc, se pune vasul pe foc si se lasa sa se dizolve zaharul la foc mic. Se fierbe apoi un sfert de ora la foc tare, dupa care se procedeaza ca la celelalte sucuri.
Alte retete:

Sirop de capsuni

Sirop de zmeura

Lichior de caise

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf cu praz si masline

Dacă tot am trecut la colorate și de post, mai aduc o rețetă tare faină! Spor și poftă bună! 

Pilaf cu praz si masline
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise