Socată reţeta bunicii. Spalam foarte bine florile de soc culese proaspat, dupa care le punem intr-un borcan de 3 litri, apoi turnam peste ele 2,5 l de apa fiarta si racita.
Spalam foarte bine florile de soc culese proaspat, dupa care le punem intr-un borcan de 3 litri, apoi turnam peste ele 2,5 l de apa fiarta si racita. Apoi adaugam si celelate ingrediente si le punem la rece timp de 2-3 zile, amestecand cel putin o data pe zi.
La urma, sucul se strecoara si se pune in sticle.
Alte retete recomandate
Sirop brad
Suc de capsuni
Sirop de zmeura
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa