Iarba de grau se adauga in storcatorul prin presare la rece Kuvings, strangandu-se in manunchiuri pentru a facilita preluarea ei.
Iarba de grau se adauga in storcatorul prin presare la rece Kuvings, strangandu-se in manunchiuri pentru a facilita preluarea ei. Ulterior se adauga si merele si sucul este gata.
Daca doriti, puteti sa il faceti doar din iarba de grau, fara mere. Am adaugat mere pentru a fi mai usor de baut de catre incepatori. Noi preferam sa adaugam iarba de grau in orice suc verde, alaturi de frunze comestibile, vlastari si suc de mar.
Sucul de grau verde incoltit beneficiaza de o compozitie micronutritională de invidiat. Astfel, in el se gssesc:
• numeroase minerale, intre care, mai importante din punct de vedere cantitativ sunt: fierul, magneziul, calciul, potasiul, fosforul, clorul, sulful, zincul, manganul, cobaltul, cuprul si iodul.
• aminoacizi, antioxidanti, enzime si fitohormoni.
• vitamine dintre care, mai reprezentative cantitativ sunt: beta carotenii (mai bogati decaat in morcov), ca si precursori ai vitaminei A, vitamine din grupul B (chiar si vitamina B17 sau amigdalina), vitaminele C (mai mults decst in citrice), E, K, D şi PP.
• Cantitati impresionante de clorofila.
Reteta completa: http://ligiapop.com/2015/09/03/suc-din-iarba-de-grau-cu-mere/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa