Suc hidratant din ananas, ceai si ghimbir

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ananas – 150 g
  • lime – 1 buc
  • para – 1 buc
  • ghimbir – 2 feliute
  • ceai lamaie racit – 200 ml

Mod de preparare

• pregatiti ceaiul, acesta trebuie sa fie rece atunci cand il adaugati
• decojiti ananasul si taiati-l in bucati mici
• stoarceti sucul de un lime
• curatati para de samburi si taiati-o in bucati mici
• curatati ghimbirul de coaja si taiati 2 feliute subtiri
• introduceti toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro
• porniti blenderul si mixati timp de 45-60 de secunde
• la final scoateti capacul cu lame, adaugati gheata si inchideti cu capacul TO GO.

Savurati cu placere!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa