Suc hidratant din ananas, ceai si ghimbir

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ananas – 150 g
  • lime – 1 buc
  • para – 1 buc
  • ghimbir – 2 feliute
  • ceai lamaie racit – 200 ml

Mod de preparare

• pregatiti ceaiul, acesta trebuie sa fie rece atunci cand il adaugati
• decojiti ananasul si taiati-l in bucati mici
• stoarceti sucul de un lime
• curatati para de samburi si taiati-o in bucati mici
• curatati ghimbirul de coaja si taiati 2 feliute subtiri
• introduceti toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro
• porniti blenderul si mixati timp de 45-60 de secunde
• la final scoateti capacul cu lame, adaugati gheata si inchideti cu capacul TO GO.

Savurati cu placere!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta Galette cu capsuni

” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...

Desert tarta Galette cu capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii