Suc pentru un bronz durabil, made by Carmen Bruma

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii – 2 buc
  • morcovi – 3 buc
  • caise – 3 buc
  • miezul pisat de la 2 nuci se adauga la final

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru suc
• spalati bine toate ingredientele si curatati caisele de samburi
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• sucul rezultat se toarna in pahar, se adauga nucile pisate si se bea imediat pentru a beneficia la vitaminele si mineralele continute.

Un bronz uniform ascunde imperfectiunile pielii si atenueaza vizibilitatea celulitei. Iata cateva metode eficiente de a prelungi durata bronzului , propuse de Carmen Bruma:
1. exfolierea inainte de expunerea la soare. Indiferent daca o faci la un salon sau acasa, aceasta etapa este necesara atat pentru un bronz uniform, cat si pentru sanatatea si frumusetea pielii, in general. Poti folosi fie produse gata preparate, fie un amestec de zat de cafea, malai sau sare fina cu ulei de cocos, miere sau lapte de corp. Dupa bronzare, foloseste amestecuri cat mai blande pentru piele (zat de cafea cu ulei de cocos si bergamota).
2. dupa expunerea la soare, aplica pe piele de 3 ori pe zi produse speciale sau diverse uleiuri ( argan, cocos, migdale dulci, galbenele).
3. ai grija ca alimentatia ta zilnica sa contina surse de betacaroten, antioxidanti, vitamina E si grasimi sanatoase. Poti incerca zilnic aceasta reteta de suc pentru a te bucura de o piele frumoasa si un bronz durabil. Contine o combinatie de legume si fructe bogate in elemente nutritive, necesare pielii in perioada verii, dar nu numai.

Savureaza cu placere!

Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/3-trucuri-piele-frumoasa-bronz-durabil/ 

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa