Pentru acest aperitiv aveti nevoie de peste, castraveciori murati, oua, condimente, lamaie, verdeata si baghete.
Aperitivele cu peste si castraveciuri murati sunt usor de preparat. Pentru aceste aperitive rapide se oparesc bucatile de salau in apa cu sare timp de 30-40 de minute. Se scot sa se scurga, apoi se lasa la racit. Galbenusul crud si cel fiert se amesteca cu sare, piper si ulei. Se acreste maioneza cu zeama de lamaie si se lasa la rece. Se taie castravetii cubulete, bagheta se taie felii si se unge cu unt, se presara cu cimbru si se introduce in cuptor la rumenit cca 10-15 minute. Bucatile de salau se desfca in fasii, se stropesc cu zeama de lamaie, se adauga castraveciorii si maioneza. Se omogenizeaza, apoi se orneaza cu marar verde si felii de lamaie.
Aperitivele cu peste si castraveciuri murati se servesc pe felii de bagheta cu unt si cimbru.
Va place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...
Salata de conopida cu carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj