Pentru acest aperitiv aveti nevoie de hering marinat, varza, ceapa, morcovi, ardei, ulei, otet, salata verde si condimente.
Aceasta reteta de aperitiv cu peste si morcovi este delicioasa. Pentru prepararea acestui aperitiv se scot din sos bucatile de hering si se lasa la scurs. Se curata si se taie solzisori ceapa, se condimenteaza cu sare, piper, se adauga uleiul si otetul. Se acopera cu o folie si se lasa la marinat. Morcovii, ardeiul se curata si se rad, varza se toaca marunt, apoi se amesteca. Se adauga ceapa marinata si sosul si se amesteca bine, apoi se presara chimenul si foile de dafin maruntite. Fasiile de hering se intind pe un platou si se umplu cu salata de varza. Se ruleaza, apoi se prind cu scobitori.
Aperitivul cu peste si morcovi se aseaza un platou cu frunze de salata verde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii