Briosele cu cascaval Sofia de la Delaco si ton au o aroma unica, care iti va incanta familia cu siguranta! Sa vedem ce trebuie sa facem pentru a pregati aceste delicioase briose.
Briosele cu cascaval Sofia de la Delaco si ton au o aroma unica, care iti va incanta familia cu siguranta! Sa vedem ce trebuie sa facem pentru a pregati aceste delicatese.
Pentru inceput, taiem cascavalul cubulete, maruntim ceapa si taiem rondele maslinele.
Ouale, laptele si uleiul le amestecam bine intr-un bol mai mare. In aceasta compozitie integram apoi cascavalul, ceapa, maslinele, faina si praful de copt, amestecand constant pana compozitia se omogenizeaza.
Punem formele de briose, unse in prealabil cu putin ulei, pe o tava pe care am asezat o coala de hartie de copt. Turnam copozitia in forme si punem la cuptor aproximativ 35-45 de minute, pana capata o frumoasa culoare aurie.
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si ton se servesc caldute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii