Briosele cu cascaval Sofia de la Delaco si ton au o aroma unica, care iti va incanta familia cu siguranta! Sa vedem ce trebuie sa facem pentru a pregati aceste delicioase briose.
Briosele cu cascaval Sofia de la Delaco si ton au o aroma unica, care iti va incanta familia cu siguranta! Sa vedem ce trebuie sa facem pentru a pregati aceste delicatese.
Pentru inceput, taiem cascavalul cubulete, maruntim ceapa si taiem rondele maslinele.
Ouale, laptele si uleiul le amestecam bine intr-un bol mai mare. In aceasta compozitie integram apoi cascavalul, ceapa, maslinele, faina si praful de copt, amestecand constant pana compozitia se omogenizeaza.
Punem formele de briose, unse in prealabil cu putin ulei, pe o tava pe care am asezat o coala de hartie de copt. Turnam copozitia in forme si punem la cuptor aproximativ 35-45 de minute, pana capata o frumoasa culoare aurie.
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si ton se servesc caldute.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti