Briose cu Cascaval Sofia si Ton

Briosele cu cascaval Sofia de la Delaco si ton au o aroma unica, care iti va incanta familia cu siguranta! Sa vedem ce trebuie sa facem pentru a pregati aceste delicioase briose.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • 100g cascaval Sofia
  • 100g ton in suc propriu
  • 1 ceapa mica
  • 10 masline

Mod de preparare

Briosele cu cascaval Sofia de la Delaco si ton au o aroma unica, care iti va incanta familia cu siguranta! Sa vedem ce trebuie sa facem pentru a pregati aceste delicatese.

Pentru inceput, taiem cascavalul cubulete, maruntim ceapa si taiem rondele maslinele.

Ouale, laptele si uleiul le amestecam bine intr-un bol mai mare. In aceasta compozitie integram apoi cascavalul, ceapa, maslinele, faina si praful de copt, amestecand constant pana compozitia se omogenizeaza.

Punem formele de briose, unse in prealabil cu putin ulei, pe o tava pe care am asezat o coala de  hartie de copt. Turnam copozitia in forme si punem la cuptor aproximativ 35-45 de minute, pana capata o frumoasa culoare aurie.

Pofta buna!


Briosele cu cascaval Sofia si ton se servesc caldute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii