Bruschetti cu somon

Bruschetti cu somon sunt o gustare sanatoasa, foarte aromata si gustoasa ce se prepara rapid si pot fi servite si ca aperitive la petrecere.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie de Delaco Ceva Fin Crema de Branza cu Smantana
  • 6 felii de paine
  • 6 felii de file de somon afumat
  • catel de usturoi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei kapia mic
  • cateva frunze de marar

Mod de preparare

Am pregatit pentru voi niste aperitive cu somon si Ceva Fin de la Delaco absolut delicioase.

Trebuie doar sa tai ceapa verde in doua, separand tulpina alba si frunzele. Tulpina alba o toci marunt si o amesteci cu crema de branza Ceva Fin. Apoi prajesti bine feliile de paine, pe ambele parti  (pe plita sau in toaster), dupa care ungi bine o parte a fiecarei felii cu catelul de usturoi, pentru aromă. Ungi fiecare felie cu crema de branza  Ceva Fin amestecata cu ceapa, apoi asezi deasupra cate o felie de file somon.

La final asezi bruschettele pe un platou si decorezi cu frunze de marar, ardei si ceapa verde tocate  marunt.


Bruschetti cu somon se pot servi ca si aperitive pentru petreceri sau alte ocazii speciale.

Savurati cu placere!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii