Se fierb cartofii in coaja, se trec prin sita si se amesteca, pe foc, cu unt. Ceapa se toaca si se inmoaie bine in unt, pe foc mic. Pestele se fierbe
Se fierb cartofii in coaja, se trec prin sita si se amesteca, pe foc, cu unt. Ceapa se toaca si se inmoaie bine in unt, pe foc mic. Pestele se fierbe si se sfarama bine ca un piure. Se amesteca cartofii cu pestele, cu ceapa, cu ouale, se adauga piper si sare, daca pestele este nesarat, amestecand bine pana devine ca o pasta. Din aceasta pasta se fac bulete care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc imediat
Alte aperitive:
Zacusca de ciuperci
Chiftele
Ardei copti
Reteta de preparare a papanasilor Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.