Chiftele de peste in susan

Chiftelele cu peste in susan sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara usor si rapid si nu necesita multe ingrediente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr peste
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 10 boabe piper negru
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • 3 linguri susan

Mod de preparare

Se pune pestele la fiert impreuna cu ceapa, morcovii intregi in apa cu sare. Se adauga foile de dafin, piperul si dupa ce a fiert supa, se strecoara. Se curata pestele de oase si cartilaje, apoi se paseaza impreuna cu legumele. Se adauga oul, pesmetul si se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se tavalesc prin susan. Se pun apoi pe o tava, tapetata cu hartie de copt si se lasa la copt cca 20 de minute.


Se servesc atat reci, cat si calde.
Alte aperitive:
Chiftele
Placinta cu carne
Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...