Chiftele de peste in susan

Chiftelele cu peste in susan sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara usor si rapid si nu necesita multe ingrediente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr peste
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 10 boabe piper negru
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • 3 linguri susan

Mod de preparare

Se pune pestele la fiert impreuna cu ceapa, morcovii intregi in apa cu sare. Se adauga foile de dafin, piperul si dupa ce a fiert supa, se strecoara. Se curata pestele de oase si cartilaje, apoi se paseaza impreuna cu legumele. Se adauga oul, pesmetul si se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se tavalesc prin susan. Se pun apoi pe o tava, tapetata cu hartie de copt si se lasa la copt cca 20 de minute.


Se servesc atat reci, cat si calde.
Alte aperitive:
Chiftele
Placinta cu carne
Ciuperci la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...