Chiftele de peste in susan

Chiftelele cu peste in susan sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara usor si rapid si nu necesita multe ingrediente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr peste
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 10 boabe piper negru
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • 3 linguri susan

Mod de preparare

Se pune pestele la fiert impreuna cu ceapa, morcovii intregi in apa cu sare. Se adauga foile de dafin, piperul si dupa ce a fiert supa, se strecoara. Se curata pestele de oase si cartilaje, apoi se paseaza impreuna cu legumele. Se adauga oul, pesmetul si se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se tavalesc prin susan. Se pun apoi pe o tava, tapetata cu hartie de copt si se lasa la copt cca 20 de minute.


Se servesc atat reci, cat si calde.
Alte aperitive:
Chiftele
Placinta cu carne
Ciuperci la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa