Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina d
Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in lapte si stoarsa. Se ames- teca pestele tocat cu ouale si cu patrunjel verde tocat si se potriveste la gust cu sare si piper. Se modeleaza chifetelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se asaza toate intr-un vas, se toarna sosul de rosii si putin patrunjel verde tocat. Se pune apoi vasul in cuptor sa fiarba. Dupa ce sosul a scazut la jumatate, chiftelutele se pot scoate din cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Chiftele
Placinta de dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa