Fileuri de cod

Codul se feliaza si se pune pentru cateva minute in lapte. Se scot apoi fileurile, se dau prin faina, ou batut si prin cascaval ras dupa care se pun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 3 linguri faina
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • 1
  • 5 pahare lapte
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Codul se feliaza si se pune pentru cateva minute in lapte. Se scot apoi fileurile, se dau prin faina, ou batut si prin cascaval ras dupa care se pun la prajit in ulei fierbinte. Atentie insa, prajirea fileurilor de cod, se face in momentul servirii, pentru ca branza sa nu se intareasca.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Peste gatit in stil marocan

Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Carnati in sos de ceapa si ardei

Carnati in sos de ceapa si ardei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca