Pasta de sardele in sos tomat

Sardelele se curata de oasele din sira spinarii si de pielita de deasupra, apoi se preseaza bine cu furculita, pana ce se incorporeaza carnea in sos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie cu sardele in sos tomat
  • 1 jumatate lamaie
  • 1 castravecior in saramura
  • maioneza din 2 galbenusuri
  • Pentru garnisit:
  • masline
  • ridichi de luna
  • cozi de ceapa verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Sardelele se curata de oasele din sira spinarii si de pielita de deasupra, apoi se preseaza bine cu furculita, pana ce se incorporeaza carnea in sos. Se adauga un castravecior din saramura, tocat marunt si scurs bine de zeama prin presare pe sita. Se adauga zeama de lamaie dupa gust si maioneza din doua galbenusuri. Se aranjeaza pasta pe o farfurie, se netezeste si se presara peste tot cu albusul fiert si tocat marunt.


Pasta se garniseste cu masline, cu feliute din ridichi de luna si cu cozi de ceapa verde, infipte vertical pe margine.

Alte aperitive:

Salata de icre negre

Zacusca

Placinta cu dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide