Pasta de sardele in sos tomat

Sardelele se curata de oasele din sira spinarii si de pielita de deasupra, apoi se preseaza bine cu furculita, pana ce se incorporeaza carnea in sos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie cu sardele in sos tomat
  • 1 jumatate lamaie
  • 1 castravecior in saramura
  • maioneza din 2 galbenusuri
  • Pentru garnisit:
  • masline
  • ridichi de luna
  • cozi de ceapa verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Sardelele se curata de oasele din sira spinarii si de pielita de deasupra, apoi se preseaza bine cu furculita, pana ce se incorporeaza carnea in sos. Se adauga un castravecior din saramura, tocat marunt si scurs bine de zeama prin presare pe sita. Se adauga zeama de lamaie dupa gust si maioneza din doua galbenusuri. Se aranjeaza pasta pe o farfurie, se netezeste si se presara peste tot cu albusul fiert si tocat marunt.


Pasta se garniseste cu masline, cu feliute din ridichi de luna si cu cozi de ceapa verde, infipte vertical pe margine.

Alte aperitive:

Salata de icre negre

Zacusca

Placinta cu dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii