Pasta de somon
Imaginatia iti este cel mai mult solicitata pentru micul-dejun. Este important sa mananci in fiecare dimineata. Eu prefer sa ma trezesc devreme ca sa am timp sa mananc in tihna. Cum mezelurile sunt pline de chimicale, fulgii cu lapte nu sunt foarte consistenti, oua nu poti manca in fiecare zi, deja se reduce simtitor paleta preparatelor rapide la ore matinale. Si-atunci, cel mai bine e sa pregatesti ceva cu o seara inainte si care sa stea cateva zile la frigider. Poti face un pate cu ciuperci, acela cu coniac, sau aceasta pasta de somon.
Somonul il scurgi de ulei si il cureti daca are vreun os. Il zdrobesti cu furculita, impreuna cu branza. Apoi adaugi treptat hreanul si amesteci toate celelalte ingrediente. Se condimenteaza dupa gust, dupa care se pune intr-un bol si se acopera cu folie alimentara.
Se pot face sandwich-uri cu castravete si pasta de somon.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa