Pasta de somon

Pasta de somon

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aprox. 12 sandwich-uri:
  • 160 gr de somon roz din conserva
  • 3 linguri de cas putin sarat
  • 1-2 lingurite de pasta de hrean (fara maioneza)
  • piper
  • sare
  • marar dupa pofta

Mod de preparare

Imaginatia iti este cel mai mult solicitata pentru micul-dejun. Este important sa mananci in fiecare dimineata. Eu prefer sa ma trezesc devreme ca sa am timp sa mananc in tihna. Cum mezelurile sunt pline de chimicale, fulgii cu lapte nu sunt foarte consistenti, oua nu poti manca in fiecare zi, deja se reduce simtitor paleta preparatelor rapide la ore matinale. Si-atunci, cel mai bine e sa pregatesti ceva cu o seara inainte si care sa stea cateva zile la frigider. Poti face un pate cu ciuperci, acela cu coniac, sau aceasta pasta de somon.

Somonul il scurgi de ulei si il cureti daca are vreun os. Il zdrobesti cu furculita, impreuna cu branza. Apoi adaugi treptat hreanul si amesteci toate celelalte ingrediente. Se condimenteaza dupa gust,  dupa care se pune intr-un bol si se acopera cu folie alimentara.


Se pot face sandwich-uri cu castravete si pasta de somon.
Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii