Azi avem prentru voi o delicioasa reteta de aperitive cu ton si crema de branza pufoasa de la Delaco. Se prepara rapid si se poate servi cu incredere si la petreceri sau ocazii speciale.
Azi avem prentru voi o delicioasa reteta de aperitive cu ton si crema de branza pufoasa de la Delaco. Se prepara rapid si se poate servi cu incredere si la petreceri sau ocazii speciale.
Trebuie doar sa amesteci intr-un castron crema de branza cu ton, sare, piper alb, ceapa verde, mustar si patrunjel tocat.
Sursa retetei: http://www.reteteleluiradu.ro/2013/03/16/pasta-picanta-de-ton-cu-ceapa-verde/
Pasta de ton picanta cu ceapa verde se serveste ornata cu firisoare de ardei iute si frunze de patrunjel, alaturi de crackers sau paine, insotita de un pahar de sampanie sau vin spumant.
Pofta buna!
Vazusem de ceva vreme un filmulet cu prepararea acestui tortulet, l-am vizionat dar nu l-am salvat. Nu mai stiu unde l-am...
Desert tortulet cu capsuni si crema de lapte cu ciocolata albaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj