Rosii umplute cu icre si peste afumat

Rosiile umplute cu icre si peste afumat este un aperitiv simplu si delicios. Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 rosii:
  • un castronel de icre (200-300 g)
  • un sfert dintr-un peste afumat (macrou)
  • cateva fire de patrunjel
  • marar.

Mod de preparare

Rosiile umplute cu icre si peste afumat este un aperitiv simplu si delicios.
Salata de icre se face dupa reteta clasica.
Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata.
Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.


Rosiile umplute cu icre si peste afumat se tin la rece inainte de servire.

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Tort cu ciocolata si zmeura

Nu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...

Parteneri
Gustos.RO

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
ReteteCulinare.RO

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase