Rosii umplute cu sardele

Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se curata si se spala. Castravetii se spala.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua - 2 bucati
  • ulei - 50 ml
  • usturoi dupa gust
  • mustar - 30 g
  • sardele in ulei - 200 g
  • castraveti murati - 100 g
  • rosii - 300 g
  • patrunjel - 1 legatura
  • lamaie - 1 bucata
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se curata si se spala. Castravetii se spala. Rosiile se spala si se curata in interior. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Galbenusurile se freaca bine cu putin ulei. Usturoiul pisat se adauga putin cate putin, apoi mustarul si zeama de la o lamaie. Sardelele se freaca bine cu albusurile fierte, pana devin o pasta. Se adauga castravetii murati taiati marunt, patrunjelul verde, sare si piper. Se amesteca totul si se umple fiecare rosie.

Rosiile umplute cu sardele se servesc ca aperitive.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii