Rosii umplute cu sardele

Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se curata si se spala. Castravetii se spala.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua - 2 bucati
  • ulei - 50 ml
  • usturoi dupa gust
  • mustar - 30 g
  • sardele in ulei - 200 g
  • castraveti murati - 100 g
  • rosii - 300 g
  • patrunjel - 1 legatura
  • lamaie - 1 bucata
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se curata si se spala. Castravetii se spala. Rosiile se spala si se curata in interior. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Galbenusurile se freaca bine cu putin ulei. Usturoiul pisat se adauga putin cate putin, apoi mustarul si zeama de la o lamaie. Sardelele se freaca bine cu albusurile fierte, pana devin o pasta. Se adauga castravetii murati taiati marunt, patrunjelul verde, sare si piper. Se amesteca totul si se umple fiecare rosie.

Rosiile umplute cu sardele se servesc ca aperitive.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Varza cu carne de porc la tuci

A sosit sezonul vezei  .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...

Varza cu carne de porc la tuci
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos