Salata de icre de stiuca

Un aperitiv simplu, dar nelipsit de la un festin!

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de icre sarate de stiuca
  • 350 ml ulei
  • suc de la o jumatate de lamaie
  • ceapa uscata sau verde
  • un pic de apa minerala

Mod de preparare

Se mixeaza icrele sarate pana se leaga un pic, apoi incorporam uleiul cate putin. Se adauga si sucul de lamaie si un pic de apa minerala, apoi mixam bine. Se adauga ceapa uscata, taiata fin, incorporata in ele, sau ceapa verde, presarata deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...