Salata din icre de biban

Usor de pregatit, usor de digerat.

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. icre de biban
  • 50 gr. gris de grau
  • 100 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 50 ml. apa minerala
  • 2 cepe
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Se separa icrele de pielita, se pun la robot si se incepe mixarea, adaugandu-se ulei putin cate putin; pe parcurs se mai adauga zeama de lamaie, apa minerala, putin cate putin si cate o lingurita de gris, gata fiert si racit. Se face salata, atat cat se crede de cuviinta. Se adauga ceapa tocata marunt, sare dupa gust. Se amesteca usor si se serveste pe paine.

Icrele de biban sunt albe la culoare si foarte fine, se albesc repede si sunt un deliciu de nerefuzat. Sa aveti pofta, dragilor!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii