Salata din icre de biban

Usor de pregatit, usor de digerat.

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. icre de biban
  • 50 gr. gris de grau
  • 100 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 50 ml. apa minerala
  • 2 cepe
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Se separa icrele de pielita, se pun la robot si se incepe mixarea, adaugandu-se ulei putin cate putin; pe parcurs se mai adauga zeama de lamaie, apa minerala, putin cate putin si cate o lingurita de gris, gata fiert si racit. Se face salata, atat cat se crede de cuviinta. Se adauga ceapa tocata marunt, sare dupa gust. Se amesteca usor si se serveste pe paine.

Icrele de biban sunt albe la culoare si foarte fine, se albesc repede si sunt un deliciu de nerefuzat. Sa aveti pofta, dragilor!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet

Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos