Sashimi

Se curata pestele de solzi, capete, cozi, aripioare si organe. Se scot oasele si se taie feliute foarte subtiri.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr peste crud
  • 500g orez
  • sos de soia
  • sos de hrean
  • ulei de susan
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Pentru sashimi se poate folosi orice peste marin: ton, macrou, scrumbie, somon sau creveti si caracatita. Se curata pestele de solzi, capete, cozi, aripioare, organe si oase, si se da la congelator pentru aproximativ o ora. Se scoate de la congelator si se taie feliute foarte subtiri. Separat se pregateste orezul. Se asaza feliutele de peste peste orez si se stropesc cu zeama de la lamaie. Se incalzeste uleiul de susan pe o tigaie si sa da peste peste


Se serveste cu sos de soia, sos de hrean.

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Tort cu ciocolata si zmeura

Nu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...

Parteneri
Gustos.RO

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
ReteteCulinare.RO

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase