Scrumbie tocata

Scrumbia sarata se spala, se curata de piele si de oase si se lasa sa stea in lapte rece sau apa 3 ore, sa se desareze. Se taie marunt o ceapa si se r

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. scrumbie
  • 1 buc. ceapa
  • 100 gr. piine alba
  • o lingura ulei
  • 50 gr. unt
  • 1-2 oua
  • 150 gr. mere

Mod de preparare

Scrumbia sarata se spala, se curata de piele si de oase si se lasa sa stea in lapte rece sau apa 3 ore, sa se desareze. Se taie marunt o ceapa si se rumeneste in ulei. Se inmoaie in lapte sau apa, piine alba uscata. Se curata un mar crud de coaja si de simburi si se taie in bucatele mici (se poate prepara si fara mere). Scrumbia desarata, ceapa, piinea si marul se dau apoi prin masina de tocat sau se toaca marunt cu un cutit si se freaca cu unt. Aceasta pasta se asaza pe farfuria pentru peste, dindu-i forma de scrumbie, si se presara cu ou fiert tare si tocat si cu patrunjel verde taiat marunt. Se mai poate garnisi de jur-imprejur cu felii curatate de mar, de castraveti sau de rosii.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Naans cu branza topita

De mult ma tenta si vroiam sa fac aceasta reteta de aluat. Dacă te duci în India și comanzi un Cheese Naan,...

Naans cu branza topita
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise