Pentru marinata se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 de ore in apa, ca sa se desareze, schimband apa odata sau de doua ori. Se curata, se scot
Pentru marinata se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 de ore in apa, ca sa se desareze, schimband apa odata sau de doua ori. Se curata, se scot oasele. Se taie bucati si se aseaza intr-un borcan randuri alternand de bucati de scrumbie, felii de ceapa si felii de morcov taiate subtiri. Se mai adauga cateva masline unduite, boabe de piper, boabe de mustar, o frunza-doua de dafin. Peste acestea se toarna urmatorul sos: se freaca bine laptii intr-o strachina, se pune ulei putin cate putin, si se subtiaza cu otet pana se face un sos albicios. Deasupra se toarna de un deget ulei, se leaga borcanul, si se lasa vreo 5-6 zile sa se marineze.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase