Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca lapt
Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie.
Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn, adaugind mustarul. Uleiul se pune cite putin, ca la maioneza. Se potriveste de acru.
Se toarna sosul peste peste, punind imprejur masline desarate.
Se poate servi alaturi salata de cartofi sau salata verde.
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata din carne de pasare
Salata de cruditati cu smantana
Sos de iaurt pentru salate
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti