Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sf
Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sfarima bine pina devine o pasta.
Se face un sos alb din doua linguri cu faina amestecate cu untul, pe foc, si cu laptele adaugat treptat. Se amesteca sosul cu pasta de peste, se pun galbenusurile pe rind, se adauga sare si albusurile batute spuma, amestecind usor. Se unge cu unt un vas, din care se va servi sj la masa, se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor. Cand este gata se serveste imediat.
Ca orice sufleu, se introduce in cuptor cu 40 minute inainte de a se servi.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.