Sufleu de peste

Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g peste
  • sare
  • 4 oua
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • 1 pahar cu lapte

Mod de preparare

Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sfarima bine pina devine o pasta.

Se face un sos alb din doua linguri cu faina amestecate cu untul, pe foc, si cu laptele adaugat treptat. Se amesteca sosul cu pasta de peste, se pun galbenusurile pe rind, se adauga sare si albusurile batute spuma, amestecind usor. Se unge cu unt un vas, din care se va servi sj la masa, se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor. Cand este gata se serveste imediat.
Ca orice sufleu, se introduce in cuptor cu 40 minute inainte de a se servi.

Alte retete recomandate

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii