Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sf
Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sfarima bine pina devine o pasta.
Se face un sos alb din doua linguri cu faina amestecate cu untul, pe foc, si cu laptele adaugat treptat. Se amesteca sosul cu pasta de peste, se pun galbenusurile pe rind, se adauga sare si albusurile batute spuma, amestecind usor. Se unge cu unt un vas, din care se va servi sj la masa, se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor. Cand este gata se serveste imediat.
Ca orice sufleu, se introduce in cuptor cu 40 minute inainte de a se servi.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii