Sufleu de peste

Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g peste
  • sare
  • 4 oua
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • 1 pahar cu lapte

Mod de preparare

Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sfarima bine pina devine o pasta.

Se face un sos alb din doua linguri cu faina amestecate cu untul, pe foc, si cu laptele adaugat treptat. Se amesteca sosul cu pasta de peste, se pun galbenusurile pe rind, se adauga sare si albusurile batute spuma, amestecind usor. Se unge cu unt un vas, din care se va servi sj la masa, se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor. Cand este gata se serveste imediat.
Ca orice sufleu, se introduce in cuptor cu 40 minute inainte de a se servi.

Alte retete recomandate

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

Ardei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Farfalle la tigaie

Prin frigider tot cate putina sunca, salam uscat, cate putina branza de burduf si ementaler. Andrei cere mare si tare paste...

Farfalle la tigaie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca