Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat
Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana. De preferat este sa folositi ingredientele si in functie de gustul fiecaruia.(eu gust dupa ce adaug ingredientele din reteta si daca vreau mai pot pune in plus)
Se da la frigider cateva ore.
Se orneaza cu creveti si se serveste cu paine toast.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa